TROUWEN IN HET BUITENLAND

Neem BruidBeeld mee!

Destination Wedding

Trouwen in Nederland en België is schitterend. Maar soms, soms kan het zo zijn dat je liever intiem aan het strand met een zekerheid op mooi weer wilt trouwen, in een groot landhuis met uitzicht over de heuvels van Toscane, of op een kasteel in de Provence omdat die elegantie en romantiek daar ongekend magisch is. Of je gooit de zekerheid voor warm weer overboord en zoekt een chateau op in de Alpen. Alles kan!

Trouwen in het buitenland heeft altijd iets extra's en daar willen wij natuurlijk graag deel van uitmaken. We reizen gedurende het seizoen meermaals mee met stellen naar hun droomlocatie in het buitenland. Of dat nou Portugal, Toscane, Zuid-Frankrijk, Oostenrijk, Ibiza of Kaapstad is.

BruidBeeld maakt jullie bruiloft écht onvergetelijk!

AGENDA 2023

FEB: Wenen (Oostenrijk)
MEI: Provence (Frankrijk)
MEI: Puglia (Italië)
SEP: Barcelona (Spanje)

Waarom filmen jullie graag in het buitenland?

CARLOS: "Ik ben extreem gevoelig voor flow en rust. En juist met bruiloften in het buitenland zijn dat twee aspecten waar veel aandacht aan geschonken wordt. Vaak is de eerste dag een rustig welkom, iedereen druppelt langzaamaan binnen. Ongedwongen komen alle groepen mensen samen en wordt er een basis gecreëerd voor dag twee.

Die tweede dag, de dag van de bruiloft, is vaak een goed flowende dag. Met een ceremonie die niet te laat start zodat er genoeg tijd is om een heerlijke receptie te houden op de meest bijzondere plek van de gekozen locatie. Dat moment, dat alle gasten in een laagstaand zonnetje, onder het genot van goede drank en fijne muziek met elkaar aan het genieten zijn op een schitterende plek met het meest fantastische uitzicht… tja dat is simpelweg de max! En dan uitgebreid en goed tafelen, tijd voor speeches. Feesten op een tijd wanneer een feest hoort te starten… rond middernacht. Perfectie!

Het is gewoon zalig als voor elk moment de tijd genomen wordt en dat er geen seconde gehaast hoeft te worden. Het voelt altijd aan als een ontsnapping van het normale leven. En dat doe ik maar al te graag!"

CHRISTA: "Ja, ontsnappen aan de werkelijkheid, het normale leven, daar zijn wij goed in. Daar houden we van. Een bruiloft in eigen land is al een dromerig gebeuren, nou, dan is een buitenland bruiloft dat dan al helemaal. Want veel meer tijd, dus veel meer rust. Een lekkere flow, dus rustige gasten en vooral een rustig koppel. Dus ik sluit me bij Carlos aan, hij maait het gras een beetje voor mijn voeten weg, maar des te duidelijker: Trouwen in het buitenland betekent automatisch meer rust en een fijnere flow."

BRUIDBEELD IN HET BUITENLAND?
Check onze beschikbaarheid