BruidBeeld

Tijdloos | Elegant | Eigenzinnig | EmotioneelEen trouwfilm van BruidBeeld

Tijdloos en elegant, met een vleugje eigenzinnigheid.

Wat maakt een trouwfilm van BruidBeeld eigenzinnig?

Een trouwfilm van BruidBeeld is duidelijk herkenbaar, dit komt doordat onze trouwfilms bestaan uit een aantal vaste elementen.

Om te beginnen is onze videografie stijlvast, daarmee bedoelen we: Het gebruik van symmetrie, vaste lenzen, boeiende composities, elegante camerabewegingen, we houden van mooie en vooral levendige kleuren, speels omgaan met licht en schaduw, een edit met een hypnotiserende flow, afwisselende muziekstijlen (maar altijd herkenbaar qua vibe) en we gebruiken altijd enkel één camera op een monopod.... that's it.

Wij houden ervan om rustig en makkelijk te kunnen bewegen tijdens de bruiloft. Dus verwacht geen grote sliders, schoudercamera’s, rigs en drones. Discreet door de dag heen bewegen is voor ons van groot belang om de beelden te kunnen filmen die jullie van ons gewend zijn. Niets moet afleiden van hetgeen waar het daadwerkelijk om gaat.

Een trouwfilm van BruidBeeld raakt mij altijd.

Elke trouwfilm van BruidBeeld moet emotie in beeld brengen. Het moet oprecht zijn, en dat kan in onze ogen alleen maar door aan een bepaalde eenvoud vast te houden. We moeten connectie maken en niet bezig zijn met het regisseren. We willen jullie in beeld brengen zoals jullie zijn.

Onze trouwfilms zijn elegant en tijdloos. Daarnaast hebben al onze trouwfilms iets eigenzinnigs. Daarin spelen oprechte emoties en echte momenten een hoofdrol. Deze ingrediënten zorgen voor een sterk en authentiek verhaal. Elke film is anders en tegelijkertijd stralen ze allemaal de sierlijkheid uit die jullie mogen verwachten van een BruidBeeld film. We omschrijven ons werk ook wel als:

“Tijdloos én elegant, met een vleugje eigenzinnigheid.”

Een trouwfilm maken.
Hoe gaat het in zijn werk?

Om te beginnen, we werken niet op basis van uren. Als jullie voor ons kiezen dan zullen wij er gewoon de hele dag bij zijn, welk type trouwfilm je ook kiest. Dat wil zeggen, we zijn erbij vanaf het klaarmaken in de ochtend/middag tot aan de start van het feest.

Onze pakketten starten vanaf €2.650 en alle prijzen zijn inclusief reiskosten binnen België en Nederland .

Het leuke aan film is dat er zoveel mogelijk is. En omdat we er de hele dag bij zijn, en gigantisch veel filmen, hebben jullie de mogelijkheid om achteraf altijd nog te kiezen voor extra trouwfilm.
Dus no worries, na jullie dag is er nog van alles mogelijk!

Lees hieronder meer over de verschillende type films en opties die wij bieden.De verschillende
trouwfilms

Een overzicht van de meest gekozen opties.

Highlight Film

Het begint allemaal met een Highlight Film. De basis van elk pakket.
De Highlight film, een trouwfilm van circa 4 minuten, is er één vol eigenzinnige composities, levendige kleuren, een mooi verhaal, oprecht en bovenal tijdloos.

Trailer

De Trailer, zie het als een korte trouwfilm van circa 90 seconden.
Een explosie van emotie, schoonheid en liefde. Deze intense weergave van jullie trouwdag is perfect voor hen die houden van korte bondige verhalen, de échte BruidBeeld liefhebbers en zij die graag daags na de bruiloft al willen nagenieten van de grote dag.
Docu Edit

De Docu Edit is een lange trouwfilm van circa 20 minuten.
Rauwer van karakter dan de Highlight Film en Trailer. Waar in de Highlight film de meest grote highlights zitten, biedt de Docu Edit ruimte aan de "kleinere" en bovenal intiemere momenten. Elk moment krijgt zijn eigen plek en belangrijker, de tijd, binnen deze film.
Hierdoor wordt deze trouwfilm extra intiem en is het echt een document dat jullie terug zal brengen naar deze bijzondere dag in jullie leven.

Zie deze Docu Edit zeker niet als een verlengde versie van de Highlight Film, de Docu Edit is daardwerkelijk een unieke film, met een compleet eigen karakter.
Overige extra opties

After Dinner Film ook wel bekend als Same Day Edit,
volledige speeches, volledige ceremonie,
extra dag(en) filmen, Drone shots, 4K
Express Delivery(oplevering binnen een week)
Extended Cuts, the Social Package en nog veel meer.

NEEM CONTACT OP VOOR INFO EN BESCHIKBAARHEID