Een trouwfilm van BruidBeeld

Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid.

Wat maakt een trouwfilm BruidBeeld eigenzinnig?

Een trouwfilm van BruidBeeld is duidelijk herkenbaar, wij zelf denken dat dit komt doordat onze trouwfilms bestaan uit een aantal vaste elementen.

Om te beginnen is onze videografie op het film-technische aspect stijlvast, dat wil zeggen: gebruik van symmetrie, vaste lenzen, boeiende composities, elegante camerabeweging, we houden van mooie en vooral levendige kleuren, speels omgaan met licht, een bijna hypnotiserende flow in de edit, afwisselende muziekstijlen (maar altijd herkenbaar qua stijl) en we gebruiken één camera op een monopod.... that's it.

Wij houden ervan om rustig en makkelijk te kunnen bewegen tijdens de bruiloft. Dus verwacht geen grote sliders, schoudercamera’s, rigs en drones. Het in scene zetten van momenten doen wij dan ook niet aan mee.

Discreet door de dag heen bewegen is voor ons van groot belang om de beelden te kunnen maken die jullie van ons gewend zijn. Niets moet jullie of jullie vrienden/familie afleiden van hetgeen waar het daadwerkelijk om gaat, dus wij als videograaf al zeker niet!

In ons kleurgebruik is ook een duidelijk verschil te zien ten opzichte van de gemiddelde trouwvideo. Waar velen voor de bruintinten gaan en lichte shots proberen te mijden, willen wij juist vasthouden aan de schoonheid van de echte kleuren. Daarnaast zoeken wij een balans in het werken met donkere en lichte beelden.

Een trouwfilm van BruidBeeld raakt mij altijd.

Dat kan kloppen, want naast ons technische stijl hebben we ook emotionele pijlers waaraan een BruidBeeld trouwfilm moet voldoen.

Elke trouwfilm moet emotie in beeld brengen. Het moet oprecht zijn, en dat kan in onze ogen alleen maar door aan een bepaalde eenvoud vast te houden. We moeten connectie maken met jullie en niet bezig zijn met regisseren en/of andere randzaken. We willen jullie in beeld brengen zoals jullie zijn.

Liefde staat centraal in onze films, liefde voor elkaar, voor familie, voor vrienden en de liefde voor ons vak. Onze trouwvideos stralen iets “klassieks” uit,
dat wil zeggen, ze kunnen de tand des tijd doorstaan. Over 50 jaar zal ons beeld nog steeds een bepaalde rust en schoonheid uitstralen.

Wij geloven in de kracht van echte emoties en momenten. Een beter verhaal bestaat er niet!

En tot slot moeten onze trouwfilms iets eigenzinnigs hebben. Hierdoor wordt er in de trouwfilm een sterk en authentiek verhaal neergezet. Elke film is anders en tegelijkertijd stralen ze allemaal iets typisch BruidBeeld uit.

We omschrijven ons werk ook wel als:

“Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid”

Emotioneel, oprecht, tijdloos en eigenzinnig.
Dat is een trouwfilm van BruidBeeld!
WE LOVE BRUIDBEELD