BruidBeeld

Tijdloos | Elegant | Eigenzinnig | Emotioneel


Trouwen in het buitenland

Videograaf in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Beeld je in, ‘s ochtends open je half dromerig je ogen, en raak je even in twijfel. Tussen het geluid van charmant buitenlands gebrabbel onder je slaapkamerraam, de zoemende bijen en opgetogen vogeltjes door, hoor je verder helemaal niets. De zon, die door de luiken naar binnen valt, voelt al warm aan. Je beseft je ineens dat je al wakker bent, wat betekent dat dit geen droom is. Welkom, op je droomhuwelijk, ergens op jullie droomlocatie, in het buitenland. Daar waar alles klopt. Daar waar de sfeer, het eten, de wijnen, de entourage, dus écht allemaal klopt. Dus geen Hollandse zuinige nuchterheid. Nee, grenzen bestaan niet en genoegen nemen met minder ook niet. Kijk, dit is waarom trouwen in het buitenland zo bijzonder is. Losgaan in jouw droom, alleen dan in werkelijkheid.

Waar zouden jullie nou echt heel graag eens een bruiloft willen filmen?

CARLOS: "Dit gaat een lijstje worden! Maar hoog bovenaan staat Amangiri, zoek het maar even op zou ik zeggen. Daar voeg ik aan toe: Cartagena in Colombia, Santorini of eigenlijk elk mooi Grieks eiland, Villa Monastero in Italië, Hotel de Cap-Eden Roc in Frankrijk en ik zou ook wel heel graag gedurende onze wintermaanden naar Mexico gaan of nog een keer een trouwfilm maken in Kaapstad is ook niet verkeerd.
Maar ik ben eigenlijk ook wel groot fan van grote drukke steden. Dus New York op één van de rooftops zou wel schitterend zijn, Los Angeles in een exclusief resort of dichter bij huis in London.
Oh .... mag ik er nog eentje aan toevoegen? New Orleans! " "

CHRISTA: "Ik ben op zoveel mooie plekken geweest voor werk en privé, dus ik kan zo tien plekken opnoemen waar ik graag een bruiloft zou willen filmen. Maar logischer is, als ik dan toch mag dromen, om voor een bestemming te gaan waar ik nog niet ben geweest en waarvan de kans klein is dat ik tegen Carlos zeg; ‘joh, laten we daar volgend jaar met vakantie heen gaan’. Dan kies ik voor Indonesië. Omdat ik die cultuur interessant vind, het eten fantastisch en de natuur waanzinnig. Maar nu ik dit typ denk ik ook aan Brazilië, mijn drang om het land waar Carlos zijn moeder is geboren te ontdekken is veel groter dan die van Carlos. Ik krijg hem niet snel naar Brazilië, dus een bruiloft zou het perfecte middel zijn. Maar dan wel het liefst een bruiloft van locals, zodat we meteen veel leren over de cultuur. "