Trouwfilm Chateau de Varennes, destination wedding in Frankrijk

SHARON & BIRGER // Chateau de Varennes, Frankrijk

Waarom hebben jullie specifiek BruidBeeld gekozen?

Na het zien van Ann-Sophie en Anthony hun beelden waren wij direct overtuigd. We wilden geen copy cat zijn, en hebben eerst nog wat andere videografen bekeken (op beurzen en via websitebezoek) maar net zoals bij Chateau de Varennes stond onze beslissing reeds vast. Jullie stijl is 100% wat wij wouden op ons huwelijk. Mooi, natuurlijk, oprecht en vooral niet te geposeerd.

Hoe hebben jullie BruidBeeld ervaren tijdens de dag?

BruidBeeld is FANTASTISCH. Dit omdat ze professioneel zijn én menselijk. Ze laten je op jouw gemak voelen waardoor je volledig jezelf kan zijn. Ik (de bruid) voel me normaalgezien niet comfortabel als er foto’s worden genomen van me. Dit heb ik geen moment ervaren op onze huwelijksdag. Christa en Carlos zijn enorm vlot in de omgang, geven zich 200% om jullie mooiste dag perfect vast te leggen en geven je een gevoel van vertrouwen. Wij zijn enorm tevreden met onze keuze en raden elk koppel BruidBeeld als videograaf aan!

* ON A PERSONAL NOTE *

Carlos: “Ik hou van echte momenten in een film. Als videograaf ben ik ook echt gek op het aanhouden van een shot. Dat wil zeggen, het beeld op één moment laten en pas snijden naar een nieuw shot als het echt niet anders kan. Dit zorgt voor emotie, maar ook voor tempowisselingen. En dit maakt het kijken van een trouwvideo tot een prettige ervaring. Het prikkelt, het zorgt dat wij als videograaf net even iets anders zijn dan de rest.

En dat gebeurde dus ook in deze trouwfilm. Birgers emoties lopen hoog op tijdens zijn gelofte. De emotie in zijn gezicht is veel te mooi om weg van te snijden.

Alles komt samen in dat moment: de muziek zwelt aan, de emotie, het lef om het shot lang aan te houden, de liefde voor zijn Sharon, de rust en kalmte die er op dat moment ontstaat.

Birger herpakt zich, en ondertussen zwelt de muziek langzaam op en bouwen we naar een climax.

Het shot wat volgt, de silhouetten die elkaars hand vastpakken met de prachtige kleuren aan de hemel op de achtergrond, dit is bijna symbolisch voor de woorden ervoor. Samen kunnen ze tegen een stootje. De silhouetten van het koppel zijn zonder kleur, ze zijn in het donker. Dit symboliseert het samen zijn en blijven in moeilijke tijden. De toekomst zijn de mooie kleuren aan de hemel in welke richting ze lopen.

Als dit soort kleine dingen samenvallen, waardoor een simpel mooi shot een extra betekenis krijgt. Tja... dan word ik zelf ook wel heel emotioneel bij het terug zien ervan. Zeker als de woorden en de liefde zo oprecht zijn als bij Sharon en Birger!”

LEVERANCIERS

Locatie: Chateau de Varennes // Bruidswinkel: Pierre-Yves // Jurk: Marylise Bridal // Pak: Café Costume // Weddingplanner: Celebrate Weddings & Events


BEKIJK OOK DEZE FILMS