Trouwfilm Algarve
DESTINATION WEDDING PORTUGAL

Eline & Nick // Vilalara, Portugal
Een driedaagse bruiloft in de Algarve, waarbij de gasten compleet in de watten werden gelegd. Zowel de dagindeling als alle locaties waren maandenlang geheim gehouden voor de gasten. Dit zorgde voor veel oeh’s en ah’s, want niets was te gek, aan alles werd gedacht. Van het 5-sterren resort Vilalara waar iedereen verbleef tot aan de persoonlijk ontworpen goodiebags die op elke kamer klaarstonden.

Een ceremonie op een klif genaamd Praia da Senhora da Rocha, geleid door Dirk Zeelenberg, een uitgebreide lunch op het strand, een boottour langs de mooiste kustlijn van Europa. Witte stranden, rode rotsen, een blauw transparante oceaan en de zonnestralen warm op ieders huid. s’Avonds een lange tafel, prachtige speeches, idyllische priklichtjes, iedereen rozig van de wijn en de zon van eerder.

Spontane feestjes ontstaan op de meest onverwachtse momenten. Tijdens de receptie op de klif bijvoorbeeld. Bram Boender verleidde zijn publiek met zijn prachtige stem en innemende houding. De handen gingen de strakblauwe lucht in en het eerste feest van die dag was een feit. Ook tijdens de boottour klonk de muziek al snel hard door de speakers, ongedwongen werd er gedanst terwijl adembenemend Portugal aan ons gezicht voorbij trok. Met de hulp van planner Shirley werd het weddingweekend voor Eline & Nick een droom die tot werkelijkheid kwam.

* ON A PERSONAL NOTE *

Carlos: “We waren drie dagen op pad. En wat ons opviel was dat eigenlijk elk moment heel sterk haar eigen karakter had. Nou wilde ik niet perse drie dagen in een trailer proppen. Dat is iets te veel om in 80 seconden te stoppen. Dus ik moest keuzes maken.

Ik koos ervoor om de sfeer te vertalen van de drie dagen in deze korte film. Ik wilde openen met de sereniteit die Portugal te bieden had. Ze trouwden op een schitterende klif aan de zee. Als ik nu mijn ogen dichtdoe dan voel ik nog de wind en hoor ik het geluid van de zee die telkens weer de branding opzoekt. En vergeet de meeuwen niet. Deze combinatie zorgde voor een nostalgische opening. Iedereen die er was, kan dit gevoel omschrijven.

En wat zet je tegenover rust? Juist…drukte. Extreme drukte. En dat had dit weekend ook in zich. Eline en Nick houden van een goed feestje. Of dit nou aan het eind van de avond is, twee dagen voor de bruiloften tijdens een etentje met ons en de planners of op een boot. Ze zoeken altijd energie en feestelijkheid op. Die energie, het feesten was het tweede element van de drie. Ik koos voor beelden van het feest dat we op de boot hadden. Dit gaf mij het contrast dat ik zocht om tegen over de serene opening te zetten.

En wat volgt is liefde. Dit korte drieluik sluiten we af met liefde.

En op deze manier zijn drie dagen aan verschillende sferen perfect in beeld samengevat.

En hun reactie op de film sluit zo aan op wat ik voor hun heb willen neerzetten, lees:
“ film is fantastisch, hij is zo typisch ons geworden. De kalmte, de energie, de liefde. Alles zit er in! Top! En nu we bijna alle gasten gesproken hebben, vertelde iedereen dat ze jullie zulke fijne en gezellige mensen vonden die leuk mee deden in de groep! Kortom vijf sterren!”

LEVERANCIERS

LOCATIES: Praia da Senhora da Rocha // Vilalara // WEDDINGPLANNER: Bloom wedding & events // CEREMONIESPREKER: Dirk Zeelenberg // BRUIDSWINKEL: Koonings //
VISAGIE: Beautiful Bride Company // DRUKWERK: Studio Spruijt // ZANGER: Bram Boender //

BEKIJK OOK DEZE FILMS