• ELINE & NICK // Vilalara, Portugal
  • Trouwfilm Algarve, Desitination Wedding in Portugal.

  • Een driedaagse bruiloft in de Algarve, waarbij de gasten compleet in de watten werden gelegd. Zowel de dagindeling als alle locaties waren maandenlang geheim gehouden voor de gasten. Dit zorgde voor veel oeh’s en ah’s, want niets was te gek, aan alles werd gedacht. Van het 5-sterren resort Vilalara waar iedereen verbleef tot aan de persoonlijk ontworpen goodiebags die op elke kamer klaarstonden.

    Een ceremonie op een klif genaamd Praia da Senhora da Rocha, geleid door Dirk Zeelenberg, een uitgebreide lunch op het strand, een boottour langs de mooiste kustlijn van Europa. Witte stranden, rode rotsen, een blauw transparante oceaan en de zonnestralen warm op ieders huid. s’Avonds een lange tafel, prachtige speeches, idyllische priklichtjes, iedereen rozig van de wijn en de zon van eerder.

    Spontane feestjes ontstaan op de meest onverwachtse momenten. Tijdens de receptie op de klif bijvoorbeeld. Bram Boender verleidde zijn publiek met zijn prachtige stem en innemende houding. De handen gingen de strakblauwe lucht in en het eerste feest van die dag was een feit. Ook tijdens de boottour klonk de muziek al snel hard door de speakers, ongedwongen werd er gedanst terwijl adembenemend Portugal aan ons gezicht voorbij trok. Met de hulp van planner Shirley werd het weddingweekend voor Eline & Nick een droom die tot werkelijkheid kwam.


BEKIJK OOK DEZE FILMS