Wij zijn BruidBeeld


Christa Verboom
Carlos en Christa

Christa & Carlos

Sinds 2012 maakt BruidBeeld trouwfilms die emotioneel, oprecht, eigenzinnig en tijdloos zijn.

Wij geloven in de kracht van eenvoud. Geen poespas, niets dat afleidt van waar het echt om hoort te gaan: Jullie liefde voor elkaar, liefde voor vrienden, familie en alles wat het leven brengt. We willen altijd dicht bij de essentie van jullie dag blijven. Wij (Christa en Carlos) blenden achteloos tussen jullie gasten in. We zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt voor de camera. Op die manier is het makkelijk voor al jullie vrienden en familie om emoties de vrije loop te geven. Vervolgens zorgen we dat deze momenten op film worden vastgelegd. Met als resultaat: Een unieke, eigenzinnige en bovenal schitterende trouwfilm van BruidBeeld.

Kortom:

BruidBeeld maakt jullie bruiloft écht onvergetelijk!

MEER OVER ONS + EEN KIJKJE HOE WIJ ZELF ZIJN GETROUWD


Debunking the myth: Videografen zijn onzichtbaar

Nee, onzichtbaar zijn we niet en in alle eerlijkheid, dat zouden we ook niet willen zijn. Wel weten we als geen ander wanneer een moment om discretie vraagt en welke situatie om actie vraagt.

We zijn op de best mogelijke manier aanwezig: we connecten, we hebben zelf ook plezier, we stralen rust uit waar nodig en brengen energie als het moet, we zonderen ons niet af om een “fly on the wall” te zijn, maar we zijn juist open en maken maar al te graag een babbeltje met jullie familie en vrienden.

We zorgen dat iedereen zich rondom ons op zijn/haar gemak voelt, want alleen dan kunnen we de mooiste emoties en momenten vastleggen.

“Christa en Carlos gaan op in de gasten. Blenden volledig in en vallen niet op, hierdoor krijg je pure beelden van mensen en hun emoties zonder dat ze doorhebben dat ze gefilmd worden. ”

"Bij die eerste ontmoeting bij ons thuis werd al snel duidelijk dat er een goed click was en achteraf is ons pas duidelijk geworden hoe belangrijk deze click is. Daarnaast vonden wij de rust en power die zij naar voren weten te brengen iets bijzonders. De communicatie verliep vlekkeloos en de tips die zij ons hebben gegeven in de aanloop naar onze bruiloft waren onbetaalbaar. Op de dag zelf kwam nogmaals naarvoren hoe professioneel zij met elkaar samenwerken (ook met de andere leveranciers) om de beste film te kunnen realiseren."

"Carlos en Christa zijn FANTASTISCH. Dit omdat ze professioneel zijn én heel menselijk. Ze laten je op jouw gemak voelen waardoor je volledig jezelf kan zijn. "

MEER TIPS VOOR HET VINDEN VAN JULLIE VIDEOGRAAF

DE BRUIDBEELD BELOFTES

EMOTIONEEL

Een bruiloft zit vol momenten, al deze momenten zijn gevuld met emoties. Gevoel speelt misschien wel de grootste rol op deze dag en dus ook in het beeld dat wij maken.
OPRECHT

We willen vasthouden aan een bepaalde eenvoud die ervoor zorgt dat de beelden uiteindelijk ontwapenend zijn, we willen films maken die jullie zullen ontroeren.

Wij brengen jullie dag in beeld zonder poespas, zonder trucage. Gewoon zoals de dag zelf is en zoals jullie als persoon zijn.TIJDLOOS

Wat wij van groot belang vinden is dat het werk dat wij maken de tand des tijd kan doorstaan. Het is iets waar jullie over een jaar of 50 nog steeds van moeten kunnen genieten terwijl jullie het vol trots tonen aan kinderen en kleinkinderen. Ons beeld straalt rust en schoonheid, kwaliteiten die na jaren nog steeds gewaardeerd zullen worden. Noem het tijdloos.


EIGENZINNIG

We kennen de wetten van het maken van een film en de regels van editten.

We weten wat een goede compositie maakt en hoe we een pakkend verhaal moeten vertellen.

Al die kennis en expertise is de basis. Maar om jullie film écht uniek te maken breken zo af en toe wij bewust de regels en volgen wij onze eigen visie.

  The pursuit of wow.

 • We beloven dat elke trouwfilm van ons emotioneel, oprecht, tijdloos en eigenzinnig is. En dat is exact wat onze koppels in een trouwfilm zoeken. Maar het begint allemaal met de zoektocht, de filmmakers die als mens bij jullie passen en daarnaast de films maken waar jullie door geraakt worden.

  We omschrijven dit proces als the pursuit of Wow

  Als in Wow wat zijn Christa en Carlos fijne mensen om erbij te hebben op de grote dag
  Als in Wow wat zijn jullie films fantastisch
  En als in:
  Wow onze film overtreft elke verwachting die we op voorhand hadden.

  We raden jullie dan ook aan om te stoppen met lezen, en te gaan kijken. Voel, ervaar en zie waarom wij trouwfilms maken waar je WoW tegen zegt.

  BruidBeeld is de laatste stop in jullie pursuit of WOW, tot snel!

  WIJ WILLEN EEN BRUIDBEELD FILM

F.A.Q.

We proberen zoveel mogelijk informatie in onze website te stoppen. Maar we beseffen dat jullie misschien nog wel wat extra vragen hebben. Dus voor nog meer info over BruidBeeld.

Lees de F.A.Q.

REVIEWS

We kunnen honderduit schrijven over BruidBeeld. Maar soms is het handig om ervaringsdeskundigen aan het woord te laten. Lees hier wat koppels en onze collega’s van BruidBeeld vinden.

Reviews

SINDS 2012

De eerste officiële BruidBeeld film werd in mei 2012 gefilmd. Het begin van BruidBeeld is er één zoals vele videografen starten.
Een kennis ging trouwen en vroeg of we de film wilden verzorgen.
Et voila….. BruidBeeld.

KLIK HIER VOOR DE UITGEBREIDE VERSIE