Destination Wedding Tuscany Villa Sermolli - trouwen in Italië

Donna & Sander // Buggiano, Italië

Waarom hebben jullie specifiek voor BruidBeeld als videograaf gekozen?

Uniek, schitterend en heel elegant. We zijn als een blok voor jullie gevallen!

Waarom hebben jullie voor een trouwfilm gekozen?

We hadden in eerste instantie niet het idee om een videograaf mee te nemen naar Italië, we vonden het allemaal wel een beetje gimmicky en cliché. Totdat een vriendin mij wees op het bestaan van BruidBeeld. Na het zien van drie films wisten we het zeker. BruidBeeld moest mee. Opeens zag ik dat film meer kan zijn dan een montage van generieke beelden op een populair muziekje. Ik voelde opeens emotie bij een trouwfilm. Ik ging er helemaal in op. Hoe mooi is dat om van jezelf te hebben?!

Waarom hebben jullie voor Chateau Neercanne gekozen?

We hadden sowieso al een groep vrienden die zou moeten reizen voor onze bruiloft. Dus toen we dat allemaal in kaart hadden gebracht, keken we elkaar aan en zeiden we....waarom zouden we dit nog in Nederland organiseren? En toen ging het snel, we hebben wat locaties in Toscane bezocht en waren direct verliefd op dit pareltje in Buggiano.

Hoe hebben jullie BruidBeeld ervaren tijdens jullie dag?

Nooit het gevoel gehad dat de camera op ons gericht stond. En al onze gasten waren helemaal weg van jullie. Jullie blenden in het gezelschap en dat is in onze optiek een mooie gave. Jullie zijn warme, mooie, gezellige en super getalenteerde mensen! Keep up the good work! :)

* ON A PERSONAL NOTE *

In de heuvels van Toscane ligt het dorpje Buggiano. Met als trekpleister het schitterende Villa Sermolli. We zijn er nog nooit eerder geweest maar eenmaal daar waren we helemaal fan van deze locatie en de kleine dorpjes in de omgeving. Het kleine dorpje vol met katten, was waar onze bed and breakfast was. Dit was zo'n magisch plekje. Twee weken later sprongen Christa en ik in het vliegtuig omdat we lastminute even er tussen uit wilde gaan. Bestemming? Het dorpje met al die katten, met de oude italiaanse huisje, met het plein waar in de zomer iedereen samenkomt en met dat restaurant waar we de meest simpele maar magistrale pasta's hebben gegeten.

Ja dit alles was de perfecte setting voor een Toscaanse bruiloft. Het was intiem, liefdevol en bovenal beeldschoon. Wij snappen wel dat Donna & Sander elkaar daar het ja-woord besloten te geven.Leveranciers

CEREMONIESPREKER: Marian van Ooijen// LOCATIE: Villa Sermolli// FOTOGRAAF: Wouter van Twillert //

videograaf Toscane
trouwfilm Toscane
trouwen in Toscane
videograaf bruiloft Toscane
Destination wedding Toscane
villa sermolli
videograaf bruiloft in Toscane
BEKIJK OOK DEZE FILMS