TROUWEN IN TOSCANETrouwfilm TOSCANE

Trouwen in Toscane heel populair. Logisch! Fantastisch eten, schitterende wijnen en de meest adembenemende landschappen. Toscane maakt het duidelijk waarom trouwen in het buitenland zo populair is. Toscane heeft iets magisch, het is intiemer dan een huwelijk in eigen land. Daarnaast heeft een destination wedding als groot pluspunt dat de locatie verre van alledaags is. En helemaal in Toscane!!

Trouwen in Toscane

Trouwen in de heuvels van Toscane is een schitterende ervaring. Het is een regio die zeer divers is. Dus bereid jullie goed voor op al het moois waar jullie uit kunnen kiezen! En mocht het allemaal net iets te veel, contact ons zeker even. Los van onze eigen ervaringen, werken we met veel planners in de regio. Dat maakt een bruiloft plannen in Toscane net iets gemakkelijker.

Videograaf Toscane

Wil je meer weten over onze prijzen en werkwijze rondom een destination wedding, neem dan eens contact met ons op. Wij reizein in ieder geval maar al te graag mee, en daarnaast kunnen we het jullie ook echt aanraden een Nederlandse videograaf mee naar Toscane te nemen. Ik zou zeggen, let's meet!

BruidBeeld mee naar Toscane?
Check onze beschikbaarheid