VIDEOGRAAF CHATEAU NEERCANNE

Chantal & Maykel // Chateau Neercanne, Nederland

Waarom hebben jullie specifiek voor BruidBeeld als videograaf gekozen?

Wij hebben destijds veel over jullie gelezen/ gehoord. Daaruit bleek dat jullie extreem goed zijn in wat jullie doen en dat jullie een leuk enthousiast koppel zijn. Alles wat wij zochten in onze videograaf dus!

Waarom hebben jullie voor een trouwfilm gekozen?

Omdat je dit de rest van je leven wil blijven terug kijken en herbeleven. Kan ook met foto’s maar een trouwfilm is veel leuker!

Waarom hebben jullie voor Chateau Neercanne gekozen?

Omdat Chateau Neercanne de mooiste locatie is in Nederland voor een sprookjes huwelijk!

* ON A PERSONAL NOTE *

Carlos: “Als de eigenaar van een van de grootste platenlabels vraagt om hun film te maken, dan wordt het toch wel een beetje spannend muzikaal gezien. En ja, ik durf wel te zeggen dat ik wat weet van muziek. Maar in zo’n situatie ga je toch even twijfelen. Speel ik safe of ga ik juist iets doen waar ik mijn kennis etaleer.

Ik trok mijn stoute schoenen aan en koos voor het laatste.

Ik vond twee verschillende versies van eenzelfde track, één zwaar piano stuk en de ander een electrische versie. En die twee smolt ik samen in de trailer tot één. Resultaat een bruidegom die hoorde wat ik met de tracks had gedaan, er kippenvel van kreeg en verslaafd raakte aaan hun trouwfilm.

Dit zijn kleine dingetjes van het editproces die normaliter niet perse bij de kijker aankomen. Maar desondanks niet geheel onbelangrijk zijn, het tegenover gestelde kan je zelfs zeggen. Het zorgt voor harmonie, sturing en temporisering van de film die ik als videograaf maak. Des te mooier is als iemand deze kleine ingevingen hoort, voelt en erkent!

En als je dan na het sturen van de Docu edit, de vraag krijgt “Kan je even een lijstje doorsturen van de tracks die je hebt gebruikt, want ik vind ze echt fantastisch”, dan mag je best even trots zijn!”

LEVERANCIERS

LOCATIE: Chateau Neercanne // CEREMONIESPREKER: Marijke Plas // BRUIDSWINKEL: Bloomfeld // PAK: Norton & Sons // VISAGIE: Leco van Zadelhof // BLOEMEN: Koolhaas Concepts //
LIVE MUZIEK: Nick Schilder // John Ewbank // Jaap Reesema // Xander de Buisonje // Mental Theo // Armin van Buuren // Maxim Lany // WEDDINGPLANNER: PTB Events //
Shout out naar Kian voor de droneshots!


BEKIJK OOK DEZE FILMS