KLASSIEK MET EEN VLEUGJE EIGENZINNIGHEID

DAT IS BRUIDBEELD

KLASSIEK

We omschrijven onze stijl als klassiek met een vleugje eigenzinnigheid. Ik denk dat we ergens in 2015 tot deze omschrijving zijn gekomen. Maar waarom?

Om te beginnen vinden we het belangrijk dat onze films tijdloos zijn. Natuurlijk zie je door de techniek en bijvoorbeeld ook kleding in welke tijd iets gefilmd is, maar wat we maken zal zijn schoonheid behouden. Nu en over 50 jaar.

Onze films zijn en blijven door de manier van filmen en editten tot in de lengte der jaren worden ervaren als mooie, emotionele, oprechte, goed flowende en stijlvolle films.

Klassiek dus

EEN VLEUGJE EIGENZINNIGHEID

Compleet iets verzinnen wat los is van alle regels, ervaring en kennis tja dat kan iedereen.

Maar wat wij willen maken is veel subtieler. We willen juist alle regels van het filmen en editten respecteren, om dan vervolgens zo nu en dan te roepen…VERGEET DE REGELS!

Maar niet te veel. We willen namelijk niet dat de films die we maken een trend worden. Vernieuwing is leuk, vernieuwing om enkel en alleen maar nieuw te zijn is vermoeiend. Vermoeiend voor de kijker, vermoeiend voor de maker, vermoeiend voor iedereen. Dus waarom zou je dat willen?

Nee de films van BruidBeeld krijgen elk een vleugje eigenzinnigheid mee. Maar precies genoeg zodat hetgeen wat wij maken altijd uniek blijft. Uniek voor de kijker, uniek voor de maker en uniek voor jullie!

BRUIDBEELD IN HET BUITENLAND?
Check onze beschikbaarheid