Videograaf

Tijdloos | Elegant | Eigenzinnig | Emotioneel


Wat heeft een trouwfilm nodig?

De schitterende trouwfilms van BruidBeeld
  Wat wij belangrijk in een trouwfilm vinden is een goede sfeervolle introductie, eentje die direct laat zien wat je als kijker kan verwachten. Is het romantisch, grappig, energiek, rustig. We kijken altijd naar wat wij bij de dag en het koppel vinden passen.

  Vervolgens zoeken wij naar mooie woorden. Het kunnen geloften zijn, maar net zo goed een liefdevolle speech van een trotse vader. Als het maar zorgt voor emotie.

  Om dan op zoek te gaan naar de perfecte muziek. Natuurlijk moet de muziek emotie oproepen. Soms nostalgisch, soms heel zwaar, maar als de situatie vraagt voor energie dan zoeken we die energie in de muziek. We zoeken naar iets wat de dag, de omgeving, de woorden en jullie als koppel perfect aanvult.

  Wat volgt zijn de niet te ontbreken shots. Een lach, een traan, gelukkige momenten samen, stiekeme momenten waarvan je nooit had gedacht dat de camera deze zou vastleggen, pure eyecandy tijdens de shoot en sierlijke camerabewegingen.

  Tot slot, een climax! De kus na jullie ja-woord, de openingsdans of een heel mooi shot waar jullie weglopen van de camera. Maar wat in onze optiek altijd werkt is het moment direct na de ceremonie. Daar waar jullie onder luid gejuich door een haag van blaadjes-strooiende vrienden richting de exit lopen. Een explosie van vreugde!

  Dat…dat maakt een schitterende trouwfilm!


BEKIJK OOK DEZE FILMS