ALGARVE, PORTUGAL

ELINE &
NICK

Tientallen opties door onze weddingplanner doorgekregen; uiteindelijk op basis van previews van het werk een gesprek in gepland en vervolgens was er direct de klik bij de ontmoeting. En dan onze film. De film is fantastisch, hij is zo typisch ons geworden. De kalmte van de locatie, het feest op de boot, de liefdevolle ceremonie. Alles zit er in! Top! En nu we bijna alle gasten gesproken hebben, vertelde iedereen dat ze jullie zulke fijne en gezellige mensen vonden die leuk mee deden in de groep! Kortom vijf sterren!

Varennes, France

SHARON &
BIRGER

BruidBeeld is FANTASTISCH. Dit omdat ze professioneel zijn én menselijk. Ze laten je op jouw gemak voelen waardoor je volledig jezelf kan zijn. Ik (de bruid) voel me normaalgezien niet comfortabel als er foto’s worden genomen van me. Dit heb ik geen moment ervaren op onze huwelijksdag. Christa en Carlos zijn enorm vlot in de omgang, geven zich 200% om jullie mooiste dag perfect vast te leggen en geven je een gevoel van vertrouwen. Wij zijn enorm tevreden met onze keuze en raden elk koppel BruidBeeld als videograaf aan!

GAMBASSI TERME, ITALY

WHITNEY &
SVEN

We hebben een aantal videograven bekeken, zowel uit Nederland als Italië. Bruidbeeld kan pure emotie overbrengen wat er dat weekend speelde. Dit is uniek en Bruidbeeld kan dit als geen ander. Daarnaast gaan Christa en Carlos op in de gasten. Blenden volledig in in de massa en vallen niet op, hierdoor krijg je pure beelden van mensen en hun emoties zonder dat ze doorhebben dat ze gefilmd worden.

EDEGEM, BELGIUM

JOSINE &
ROELAND

We hebben van zoveel getrouwde koppels gehoord dat de trouwdag zo omvliegt, om toch zo veel mogelijk herinneringen te hebben besloten we de dag te laten filmen. Een film spreekt toch nóg meer dan foto’s.
En toen wij jullie hebben ontmoet tijdens een Brunch by Mabel, van Stories by Mabel, was het eigenlijk direct een match! We vinden jullie een enthousiast koppel en bij het kijken van de website en fimpjes waren wij helemaal verkocht. Jullie waren er, maar ook weer niet. Jullie zorgde ervoor dat wij heel relaxt waren en alles ging heel erg vanzelf.

ANTWERP, BELGIUM

KATELIJNE &
JULIEN

You guys are awesome ! You’ve no idea how many times I’ve watched it... and it hits me every time. Thank you so much, you rock!

LEUVEN, BELGIUM

PANDORA &
PIETER

Pandora en ik zijn er werkelijk waar volledig weg van! De trailer hebben we op repeat gekeken tijdens onze honeymoon! En toen was daar de highlight film. Fantastisch! Zo emotioneel, zo waardevol.

Wij zijn twee extreem gelukkige mensen hier in Leuven!

Een dikke merci!

HEERENVEEN, THE NETHERLANDS

MARYANNE &
NAZAR

Ik bezocht de website van Bruidbeeld en was gelijk verliefd op alle beelden. Het is zo'n ontzettend mooie manier van vastleggen, je kunt zien dat niets in scene is gezet en dat er alleen oprechte mooie momenten worden vastgelegd. Het was relatief kortdag toen ik Bruidbeeld wilde boeken, dus ik hoopte ontzettend dat BB überhaupt beschikbaar was. Toen ik een mail kreeg met: 'wij kunnen op jullie datum', sprong ik letterlijk een gat in de lucht van blijdschap.

VOLTERRA, ITALY

JO-ANNE &
ROBIN

Via facebook zag ik het werk van Bruidbeeld, en we hadden direct het idee om hun mee te nemen voor onze bruiloft in Italie. Robin was helemaal fan van het filmpje van de bruiloft van Eljero Elia . Hele goede zet van Bruidbeeld bij een voetballiefhebber! Haha!

Voor Robin was het toen duidelijk dat het Bruidbeeld zou worden en ik wist ook zeker dat zij ons zouden vastleggen. Als bruid vind ik het moeilijk om niet alles zelf in de hand te hebben zoals de muziek en wat er in het filmpje komt. Maar ik heb hen alles toevertrouwd en daar ben ik zo ontzettend bij mee!

Niemand anders heeft mij zo goed begrepen als Carlos. Hij is echt een mensen mens en kan heel goed luisteren naar de wensen van zijn klanten. En hij kan ook erg goed omgaan met gestresste bruiden ;)

WITTEM, THE NETHERLANDS

TESSA &
BART

Zo fantastisch die films van jullie! De Docu, de trailer, de highlight…we krijgen er geen genoeg van! We hebben tevens écht ONGELOOFLIJK veel goede reacties gekregen. Je zult binnenkort veel nieuwe mensen hebben die jullie zullen contacten, dat kan ik je nu al zeggen ;)

ROTTERDAM, THE NETHERLANDS

GAMZE &
STEVEN

Van mijn vriendin kregen wij beelden te zien van een bruiloft waar zij geweest was. Toen wij de film hadden gezien wilden we niks anders meer zien. Het was even alsof wij zelf aanwezig waren tijdens hun bruiloft, zo echt en zo intens.

Ik bewonder hoe bruidbeeld de liefde vastlegt zonder dat er geposeerd wordt. Het zijn emoties waar je altijd naar terug kunt grijpen. Voor het leven!

AMSTERDAM, THE NETHERLANDS

ANNE-CECILE &
STEVEN

Wat een feestweek! Bedankt voor de prachtige film, het was voor ons weer even 7 juli!
Zo mooi gedaan we zijn zo blij en ontroerd!

Ik hoor de film steeds op repeat als Steven in de buurt is en de telefoons en laptops moeten 2x per dag aan de lader omdat als we samen ontbijten, koffie drinken, lunchen, glas wijn drinken of avond eten we dat doen kijkend naar de film haha!

Door jullie blijft deze dag op ons netvlies waarvoor enorm veel dank!

We krijgen ook van onze vrienden en familie alleen maar complimenten over jullie werk!

Liefs

BRUGGE, BELGIUM

BENEDICTE &
SAM

Emoties springen ervan af. De films zijn echt... Niet in scène gezet... Echte momenten ... Heerlijk ... DE MAX!!!!

BRUGGE, BELGIUM

EVELIEN &
ANTHONY

Er kwam een filmpje van Bruidbeeld langs op mijn Facebook.. Ik liet er enkele traantjes bij, waarop ik hun website bezocht en nog veel meer filmpjes vond en aldus nog meer traantjes liet.. Hoe zij alles in beeld brengen is een kunst. Mooie kleine details in een glimlach, een beweging, zij weten het te vinden. Na een eerste gesprek bleken het dan ook nog eens super lieve, hartelijke mensen te zijn. We zijn zo blij dat we Carlos en Christa genomen hebben! Nog steeds super in de wolken!

LOCHRISTI, BELGIUM

ANN-SOPHIE &
ANTHONY

Ik weet nog de eerste keer dat ik op jullie site terecht kwam en helemaal overdonderd was door jullie filmpjes! Elk nieuw filmpje was steeds opnieuw genieten om te bekijken (ook al kende ik die mensen niet eens!!). Ik moest en ik zou jullie hebben! Het eerste gesprek was ook heel leuk en gezellig alsof we jullie al veel langer kenden! Ik ben zo fan van jullie! Zo sympathiek, professioneel, subtiel...! Ook de after diner movie op het feest zelf! Alle gasten waren overdonderd! Het was prachtig! Jullie zijn de beste!!!!

STEENHUFFEL, BELGIUM

DORIEN &
ROEL

Omdat jullie naast de manier waarop jullie momenten in al hun puurheid prachtig weten vast te leggen en jullie professionele uitstraling, mensen zijn met een warme en charismatische persoonlijkheid waardoor we ons zeer snel op ons gemak voelden in jullie aanwezigheid. Jullie wisten ons bij de eerste kennismaking met een paar woorden te begrijpen, stelden de nodige kritische vragen en gaven terechte feedback/suggesties over onze planning vanuit jullie ervaring. In België hadden we die klik niet met de videografen die we ontmoet hebben, maar met jullie was die er wel.

LANAKEN, BELGIUM

ANNETTE &
ALEX

Bij die eerste ontmoeting bij ons thuis werd al snel duidelijk dat er een goed click was en achteraf is ons pas duidelijk geworden hoe belangrijk deze click is. Daarnaast vonden wij de rust en power die zij naar voren weten te brengen iets bijzonders. De communicatie verliep vlekkeloos en de tips die zij ons hebben gegeven in de aanloop naar onze bruiloft waren onbetaalbaar. Op de dag zelf kwam nogmaals naarvoren hoe professioneel zij met elkaar samenwerken (ook met de andere leveranciers) om de beste film te kunnen realiseren.