BruidBeeld

Tijdloos | Elegant | Eigenzinnig | Emotioneel


Oprecht, emotioneel, elegant, tijdloos en eigenzinnig

de trouwfilms van BruidBeeld
Oprecht

We willen vasthouden aan een bepaalde eenvoud die ervoor zorgt dat de beelden uiteindelijk ontwapenend zijn, we willen films maken die jullie zullen ontroeren.

Wij brengen jullie dag in beeld zonder poespas, zonder trucage. Gewoon zoals de dag zelf is en zoals jullie als persoon zijn.

Emotioneel

Een bruiloft zit vol momenten, al deze momenten zijn gevuld met emoties. Gevoel speelt misschien wel de grootste rol op deze dag en dus ook in het beeld dat wij maken.

Elegant

Onze film draaien om elegantie. Alles is doordacht, zeg maar gerust intentioneel. Hierdoor hebben al onze films iets sierlijks. Omdat we dagen kunnen lezen en momenten van ver zien aankomend, is het heel makkelijk om vooruit te denken zodat we de momenten op de beste manier kunnen kaderen. We zullen niet vaak worden overompeld door een moment en daardoor kunnen wij heel goed bedenken welke compositie in combinatie met het mooiste licht de beste en vooral mooiste beelden zal opleveren.

Tijdloos

Wat wij van groot belang vinden is dat het werk dat wij maken de tand des tijd kan doorstaan. Het is iets waar jullie over een jaar of 50 nog steeds van moeten kunnen genieten terwijl jullie het vol trots tonen aan kinderen en kleinkinderen. Ons beeld straalt een bepaalde rust en schoonheid uit die jaren na ons nog steeds gewaardeerd zal worden, noem het tijdloos.


Eigenzinnig

We kennen de wetten en regels die gepaard gaan met het vastleggen en editten van een film.

We weten wat een goede compositie maakt en hoe we een pakkend verhaal moeten vertellen.

Al die kennis en expertise is de basis. Maar om jullie film écht uniek te maken breken zo af en toe wij bewust één (of soms twee) regels en volgen wij onze eigen visie.