trouwfilm la butte aux bois videograaf wedding weekend

Alison & Rudiger // Lanaken, België

Waarom hebben jullie specifiek voor BruidBeeld als videograaf gekozen?

Onze planner werkt heel graag samen met Carlos en Christa, dus het was logisch dat we hun naam doorgespeeld kregen. Toen ik hun portfolio bezocht was het direct duidelijk, ik wilde deze twee schatten van mensen hebben om onze trouwfilm te maken. Zoveel talent, een fijne uitstraling en hun films zijn zo bijzonder en elegant.

Waarom hebben jullie voor een trouwfilm gekozen?

Ik film alles in het dagelijkse leven: etentjes, familie, vakanties, vrienden, verjaardagen, de grote momenten en de kleine momenten. Waarom zou ik dan onze bruiloft niet professioneel laten vastleggen? We hechten met z'n allen zoveel waarde aan bewegend beeld, dan is een videograaf toch eigenlijk het eerste wat je moet boeken zodra je de datum en locatie hebt?

Waarom hebben jullie voor la Butte aux Bois als trouwlocatie gekozen?

In onze ogen bestaat er geen betere trouwlocatie in België. Stijlvol, afgezonderd, goed eten, fantastische wijnen en een ongekende service. nee, voor ons was La Butte aux Bois de enige optie als trouwlocatie.

Hoe hebben jullie BruidBeeld ervaren tijdens jullie dag?

Fantastisch! Ze geven gas waar het moet en stralen altijd complete rust uit. Heel prettig om zo'n rustig en kalm koppel om je heen te hebben tijdens je trouwdag. Daarnaast zijn ze superfijn in hun communicatie en maken ze fantastiche films. Want mag ik even kwijt hoe fantastisch blij ik ben met onze trouwfilm? Jullie hebben iets weten neer te zetten dat ons twee compleet weergeeft. We herkennen ons in de film terwijl het ergens ook zo magisch is. Wat een pareltje. Dank jullie wel!

ps. Onze gasten zijn ook echt helemaal weg van jullie :)

Leveranciers

WEDDINGPLANNER: La Sensa // PFOTOGRAAF: Angela Bloemsaat // LOCATIE: La Butte aux Bois // BLOEMEN EN STYLING: La Sensa //

BEKIJK OOK DEZE FILMS