In het Kort

Emotioneel

Een bruiloft zit vol momenten, al deze momenten zijn gevuld met emoties. Gevoel speelt misschien wel de grootste rol op deze dag en dus ook in het beeld dat wij maken.

Eigenzinnig

Het begint allemaal met het kennen van de wetten van verhalen vertellen, schoonheid, filmen en compositie, beter nog, het instinctief beheersen hiervan. Om dan vervolgens toch onze eigen zin te volgen.

Oprecht

We willen vasthouden aan een bepaalde eenvoud die ervoor zorgt dat de beelden uiteindelijk ontwapenend zijn, die jullie zullen ontroeren. Wij brengen jullie dag in beeld zonder poespas, zonder trucage. Gewoon zoals de dag zelf is en zoals jullie als persoon zijn.

Klassiek

Wat wij van groot belang vinden is dat het werk dat wij maken de tand des tijd kan doorstaan. Het is iets waar jullie over een jaar of 50 nog steeds van moeten kunnen genieten terwijl jullie het vol trots tonen aan kinderen en kleinkinderen. Ons beeld straalt een bepaalde rust en schoonheid uit die jaren na ons nog steeds gewaardeerd zal worden, noem het tijdloos.

Liefdevol

Liefde voor elkaar, liefde voor familie, liefde voor vrienden, het is een dag waar de liefde wordt gevierd. Aan ons dit alles samen te brengen in beeld. Frame voor frame, foto voor foto, aandachtig met de daarbij behorende zorg en toewijding die het verdient.

Wij houden van een journalistieke benadering. Niets geënsceneerd, over-geposeerd of kunstmatig. Jullie dag bestaat uit momenten en aan ons de taak om deze momenten in al haar schoonheid vast te leggen.

Een bruiloft vastleggen zit hem voor ons dan ook in de kracht van eenvoud. Geen poespas, niets dat afleidt, gewoon volgen, de momenten lezen en vooral dicht bij de essentie van jullie dag blijven.

Wat wij willen maken is klassiek genoeg om de tand des tijds te doorstaan en eigenzinnig genoeg om een sterk authentiek verhaal te creëren. Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid noemen wij dat.

Een ongeremde drive van onze kant zorgt ervoor dat jullie unieke dag op z’n mooist wordt vastgelegd op zowel foto als film. Tijdens de twee gesprekken die wij voor jullie bruiloft hebben wordt jullie dag uitvoerig doorgenomen. Hierdoor ontstaat er een vertrouwensband die zichtbaar is op camera. Wij zijn met onze camera’s achteloos aanwezig met als resultaat emoties en oprechte momenten die de vrije loop krijgen.

Of jullie nou voor fotografie, film of de combinatie kiezen:

BruidBeeld maakt jullie bruiloft écht onvergetelijk.

het Team

Gecharmeerd van ons werk?