LEVENSVERHALEN DOOR BRUIDBEELD


  LEVENSVERHALEN DOOR BRUIDBEELD

 • Door de jaren heen hebben we door onze expertise vele persoonlijke verhalen in beeld mogen brengen. Het is allemaal ook vrij logisch. Onze manier van werken maakt dat wij heel dicht bij de mensen komen, we worden toegelaten, we worden vertrouwd. Fantastisch voor een bruiloft, maar er zijn nog veel andere momenten die van groot belang zijn om op film vast te leggen en waar we onze ervaring in kunnen gebruiken tot de max.

  Dus naast trouwfilms maken wij heel graag persoonlijke documentaires, verhalen voor de generaties na ons. Of het nu gaat om een uitgebreid en intiem document over een belangrijke gebeurtenis in jullie leven, een zakelijk succes, een hartverwarmend afscheid of een volgende stap in het leven van jullie kind, wij leggen dit maar al te graag vast.

  Een Afscheidsfilm, communie, renewal of the vow of een love shoot met jullie verhaal. Alles is mogelijk met Levensverhalen van BruidBeeld.

  Kortom, wij zijn er voor:
  De grote momenten, de kleine momenten, persoonlijk succes, persoonlijk verdriet en al het alledaagse daartussen. Wil je meer informatie over levensverhalen door BruidBeeld? Mail ons!

  Wil je weer terug naar onze trouwfilms? Klik hier.

  Liefs,

  Christa & Carlos
Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid