Maak jullie bruiloft écht onvergetelijk.

Trouwvideo

Trouwvideo laten maken?

Trouwvideo

Wanneer jullie gaan trouwen zijn er veel zaken die geregeld moeten worden, het verzorgen van een trouwvideo is daar één van. Om even helemaal in de sfeer te komen van alle romantiek rondom het huwelijk bekijk dan onze prachtige trouwvideo’s. BruidBeeld maakt door middel van een trouwvideo jullie dag echt onvergetelijk.

Trouwvideo op maat gemaakt

Geen bruidspaar is hetzelfde, dat is de reden waarom wij graag met jullie afspreken om te horen wat jullie wensen wat betreft een trouwvideo zijn. Wij willen jullie trouwdag zorgvuldig afstemmen op de ideeën die jullie daarover hebben. Ervaring en een portie enthousiasme zorgt ervoor dat wij voor jullie echt een prachtige trouwvideo kunnen maken en zo ook een steentje zullen bijdragen aan deze speciale dag.

Zowel trouwfoto’s als trouwvideo

Wij, twee videograven en een fotograaf, werken al lange tijd samen, dit zorgt ervoor dat wij goed op elkaar ingespeeld zijn en dat wij onopgemerkt werken. Ook zullen de foto’s en de trouwvideo in dezelfde stijl geleverd worden omdat wij één team zijn. Wij stemmen de stijl van de foto’s en de trouwvideo op elkaar af. Van de vele plaatjes die wij schieten en de trouwvideo opnames die wij maken zullen wij de mooiste en belangrijkste momenten vertalen in het verhaal van jullie bruiloft.

 

Wil je meer weten over jullie trouwvideo?

Neem dan snel contact met ons op