Maak jullie bruiloft écht onvergetelijk.

Huwelijks Cinematografie

trouwfilm, videograaf, filmmaker.

Trouwfilm

Uiteindelijk gaat het allemaal om hoe jullie dag wordt vastgelegd. En als jullie dat op film willen doen dan zie je naar alle waarschijnlijkheid een aantal begrippen voorbijkomen waarbij je geen idee hebt wat de verschillen zijn. Nou om te beginnen, we hebben het hier over film. Daar begint de eerste scheiding in de wereld van trouwfilms. Video is wat ome Bob maakt, lekker lange stukken, geen verhaal, lekker schokkerig en drie uur beeld terugkijken op de camcorder. Leuk?

Authentiek

Je zoekt dus film? Je wilt dat er een verhaal wordt verteld. Het liefst eentje met mooie beelden waar nagedacht is over muziek en compositie. Maar een film waarin een mooie gelofte of speech van een vader de verhaallijn bepaalt is misschien nog mooier. Jullie willen liever geen film die iedereen heeft, met van die obligate popsongs. Nee jullie zoeken naar iets authentieks?

Cinematografie

De een noemt dit cinematografie, de ander een trouwfilm en nog weer een ander wedding storytelling. Hoe we het noemen bij BruidBeeld? Eigenlijk gewoon film maker, liever geen videograaf en Eelke verbiedt het woord video, maar alles daartussen is goed. Het gaat niet om hoe je het noemt maar hoe jullie het beleven! En om die beleving neer te zetten spreken wij onze creativiteit aan, ons gevoel voor stijl, subtiliteit, gevoel voor ritme, liefde voor emotie en luisteren wij naar jullie woorden. En daar maken wij jullie verhaal van, en hoe jullie het dan noemen is aan jullie, zolang jullie maar van elke seconde genieten!

 

Wil je eelke vragen waarom hij het woord video haat?

Neem dan snel contact met ons op