Leveranciers
Locatie: La Butte aux Bois
Weddingplanner: La Sensa
Bruidswinkel: Bloomfeld
Jurk: Vera Wang
Visagie: Kim Maes
Taart: Sugarlips Cakes
Trouwambtenaar: Guusta Veldman
Live Muziek: Vinken zusjes
Live Band: Soulbeach Coverband

Hoe hebben jullie de dag ervaren?

"Onvergetelijk en nog veel andere cliche beschrijvingen. Ook al hebben wij ruim de tijd genomen met een pre party avond en een brunch de dag na onze huwelijksdag vliegt de tijd toch op deze dagen voorbij. Op de dag zelf konden wij enorm genieten van elkaar en al onze gasten omdat wij zoveel vertrouwen hadden in iedereen die er was om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Bruidbeeld was hier een belangrijk onderdeel van. Na een emotionele reactie tijdens de After Dinner Film werd duidelijk dat deze taak voor hun ook enorm belangrijk was. Afsluitend was het een dag die onherhaalbaar is maar wel herleefbaar door foto's en beeld. Wij hebben van gasten verschrikkelijk veel positief commentaar gekregen over alle aspecten van de dag en waarderen alles en iedereen die deze dag zo speciaal voor ons heeft kunnen maken."

het verhaal gaat verder onder de highlight film, foto's en after dinner film.


Hoe zag jullie huwelijksaanzoek eruit?

Ons aanzoek ging anders dan gepland. Het idee wat Alex had, was om op de 3333e dag dat wij samen waren in het bos met onze hond op zijn knieƫn te gaan. Tessa, onze Golden Retriever had andere plannen en was voor het eerst in haar leven zodanig ziek dat zij niet wilde eten. Dit was voor Alex reden genoeg om de planning om te gooien en op zoek te gaan naar een geschikt moment ergens op die 3333e dag. Dit moment kwam toen wij met z'n drietjes op de grond zaten om onze hond te troosten. Alex haalde toen de ring uit zijn jas (die was daar al netjes verstopt voor de oorspronkelijke wandeling) en vroeg Annette in de bijzijn van getuige Tessa of zij de rest van haar leven met hem wilde delen. Zij zei NATUURLIJK!

Hoe zijn de voorbereidingen van jullie bruiloft verlopen?

De aanzoek kwam in December 2014. Al snel ging de planning uit naar een bruiloft in de zomer van 2016. Wij zouden uiteindelijk dus 18 maanden de tijd krijgen voor de planning. Onze eerste focuspunt was de locatie en daarna een fotograaf/videograaf en eventueel een wedding planner. De perfecte locatie hadden wij snel gekozen maar waren verrast dat enkele data al waren geboekt voor de 18 maanden grens. Wij konden nog wel een geschikte dag kiezen en konden toen op zoek naar de voor ons andere belangrijke pilaren. Vanuit La Butte aux Bois kregen wij tips voor mogelijke wedding planners. Wij werden heel enthousiast van wat wij op de website van La Sensa zagen en na een gesprek met Kirsten was het duidelijk dat zij enorm veel zou toevoegen aan onze bruiloft. Zij gaf ons dan ook tips voor fotograven en videograven. Een daarvan was Bruidbeeld. Na een eerste kennismaking bij ons in de keuken waren wij overtuigd dat zij de emotie van onze huwelijk goed in beeld zouden kunnen brengen. Juist de nadruk die zij legden op die emotie en momenten was voor ons doorslaggevend. Maar misschien nog wel belangrijker was de click op die eerste avond. Dit waren de jongens die wij gingen vertrouwen met het beeld van onze dag. Hierna waren voor ons de hoofdlijnen getekend. Vanuit de La butte, La Sensa en Bruidbeeld hebben wij enorm veel advies en tips gekregen. Wij hebben via Bruidbeeld een fantastische trouwambtenaar gevonden die perfect bij ons paste namelijk Guusta Veldman. De overheerlijke proeverij bij Sugarlips voor onze taart was nogmaals een geweldige tip van de jongens van Bruidbeeld. Via Kirsten van La Sensa hebben wij ook de muzikale invulling van onze dag gevonden in de Vinken Zusjes en Soulbeach. Achteraf waren dit ieder geniale tips die perfect pasten in ons plaatje. Ook al hadden wij ruim de tijd genomen werden de laatste weken wel druk. De focus op kleine details hebben ons veel tijd gekost maar betaalden zich helemaal uit op de dag zelf.

Hoe verliep de zoektocht naar jouw trouwjurk?

Lastig! Vanaf de eerste stap in de eerste trouwjurk winkel ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik dacht al snel mijn ideale jurk gevonden te hebben maar na een paar nachten slapen ging ik toch twijfelen. Deze twijfel ontstond omdat ik misschien deze beslissing te snel heb genomen en teveel onder de indruk was geraakt door positief commentaar van verkoopsters. De eerste handtekening op de eerste koopcontract heeft achteraf een heleboel stress met zich meegebracht maar ik ben heel erg blij dat ik toch verder heb durven kijken. Na in meerdere winkels meerdere jurken te hebben gepast ben ik achteraf heeel erg blij dat ik uiteindelijk nog een afspraak heb gemaakt bij Bloomfeld. Hier ben ik geslaagd om de droomjurk te vinden die al jaren lang in mijn hoofd zat.

Waarom hebben jullie voor La Butte aux Bois gekozen?

Wij hebben via een paar websites honderden locaties bekeken en zochten een geschikte locatie om met 150-200 man een complete daginvulling te kunnen realiseren en ook zittend in een zaal te eten. Dit bleek de grootste beperking maar juist de invulling hiervan en de mogelijkheid om in de tuin een ceremonie te houden heeft ons doen kiezen voor La Butte aux Bois in Lanaken. Vanaf een eerste ontmoeting straalde hun professionaliteit en ervaring van dergelijke evenementen naar voren. Vanaf een eerste gesprek met Marc en later met Kim gaven zij ons de volste vertrouwen dat alles wat wij wenste mogelijk was. Er werden geen beperkingen gelegd en juist werd er enorm goed meegedacht om onze dag nog mooier te maken dan wij voor ogen hadden.

Waarom hebben jullie voor BruidBeeld gekozen?

Wij hebben heel veel beeld bekeken online en uit die zoektocht een stijl gekozen. Het op beeld krijgen van emotie was wat wij zochten. Via onze wedding planner is ons een aantal mogelijkheden op tafel gelegd waarvan Bruidbeeld al was opgevallen bij onze eerste zoektocht via Nederlandse websites. Onze eerste indruk van hun online portfolio raakten ons zodanig dat wij erg uitkeken naar een eerste kennismaking. Bij die eerste ontmoeting bij ons thuis werd al snel duidelijk dat er een goed click was en achteraf is ons pas duidelijk geworden hoe belangrijk deze click is. Daarnaast vonden wij de rust en power die zij naar voren weten te brengen iets bijzonders. De communicatie verliep vlekkeloos en de tips die zij ons hebben gegeven in de aanloop naar onze bruiloft waren onbetaalbaar. Op de dag zelf kwam nogmaals naarvoren hoe professioneel zij met elkaar samenwerken om de beste combinatie van foto en video als team te kunnen realiseren.


Reacties

Gecharmeerd van ons werk?