INTERVIEW CARLOS


Naar aanleiding van ons vijfjarig jubileum hebben we Carlos (oprichter en filmmaker) aan de tand gevoeld over BruidBeeld en filmaken. Maak nader kennis met 'm.
Wesley Nulens mercietjes voor deze foto!

FILM TESSA & BART // TRAILER


Het regende, maar in alle eerlijkheid, ik denk dat dit juist bijdroeg aan de sfeer en het gevoel van samenzijn als deze dag. Bekijk de trailer van Tessa & Bart.

FILM EVELIEN & MARTIN // ZUID AFRIKA


In November mochten we met Evelien & Martin mee naar Zuid-Afrika. We kunnen zoveel woorden gebruiken om het te omschrijven, maar kijk maar gewoon even!

BLOG GAELLE & BART // KOKSIJDE


Koksijde in de winter is ijskoud, we kunnen er niet anders van maken. Gelukkig Gaelle & Bart wel, want wat straalde dit koppel!

BLOG GAMZE & STEVEN // ROTTERDAM


Een prachtige bruid, een prachtige bruidegom. Een prachtige first look en een prachtige ceremonie. Alles die dag was mooi, en dat kwam gewoon door hun liefde, puur en eerlijk.

Emoties springen ervan af. De foto's zijn echt. De film is zo puur.... Niet in scène gezet.... Echte momenten... Heerlijk ... De max!

Benedicte & SAM

INTERVIEW ROY


Naar aanleiding van ons vijfjarig jubileum hebben we ROY (mede-oprichter en fotograaf) aan de tand gevoeld over BruidBeeld en fotografie. Dit is Roy!
Foto van onze grote vriend Wesley Nulens!

35 seconden BruidBeeld


Ready.....
Set......
PLAY!!

BLOG ELLEN & PHILIPPE // HASSELT


Een mailtje van Kirsten, een week voor de bruiloft of wij een zaterdag in juli in Hasselt kunnen filmen. Op dat moment wisten wij geenszins waar wij ja tegen zeiden.

2016 in BEELD


Een overzicht van al het moois dat wij in 2016 hebben mogen vastleggen.

BLOG PANDORA & PIETER // LEUVEN


Dat een persoonlijke fit helpt bij het maken van mooie plaatjes bewijst deze serie. Schitterende foto's, een film nominatie en dat allemaal door de klik met een fantastisch koppel!

BLOG NERMINA & ERIK // MAASTRICHT


Château Neercanne ligt midden in het Jekerdal op de grens met België en het doet heerlijk buitenlands aan. Een betere locatie voor dit sprookjeshuwelijk konden Nermina & Erik niet kiezen.

FILM SAMANTHA & ANDY


We maken het niet veel mee dat de bruidegom ter plekke de microfoon pakt om alsnog zijn geloftes uit te spreken. Andy deed dat wel!

BLOG ANN & SIGI // HASSELT


De Barrier blijft ons iedere keer verbazen. Gelegen aan een steenweg verwacht je niet dat er een heerlijk stuk land ligt waar je in alle rust en schoonheid kan trouwen!

BLOG LEILA & RICHARD // ERMELO


Het gebeurde die dag allemaal bij Het Roode Koper, een prachtige locatie in de nog mooiere omgeving van de Veluwe. Leila & Richard hadden het werk in de handen van Anouk van Beau Mariage gelegd, en dat was een geweldige keuze.

Niemand anders heeft mij zo goed begrepen als Carlos. Hij is echt een mensen mens en kan heel goed luisteren naar de wensen van zijn klanten. En hij kan ook erg goed omgaan met gestresste bruiden ;) "

JO-ANN & ROBIN

FILM LA SENSA


Voor een bruiloft waar wij samen met Kirsten van La Sensa stonden, hebben wij een kleine promo gemaakt. Want wat zag het er weer prachtig uit. Ditmaal Great Gatsby.

ONZE FAVORIETE LEVERANCIERS


Er zijn een hoop goede leveranciers te vinden in deze branche, maar wij zetten de creme de la creme op een rijtje!

Op de foto onze eigen Christa, maar dan in haar rol als ceremoniespreker voor Kleine Verhalen.

Ik bewonder hoe bruidbeeld de liefde vastlegt zonder dat er geposeerd wordt. Het zijn emoties waar je altijd naar terug kunt grijpen.

Gamze & Steven

BLOG AMBER & SYDNEY // ALICANTE


Met liefde reizen wij door heel Europa om liefde vast te leggen. Ditmaal nodigde Sydney ons uit om mee te gaan naar Alicante in Spanje!

BFFA Nominatie


Met de film van Eljero Elia en zijn Sanne sleepte wij in 2016 een BFFA nominatie in de wacht.

BLOG FEMKE & WOUT // STRIJBEEK


Sluit je ogen en waan je even in een Frans pitoresk dorpje. Je hoort geroezemoes opstijgen uit het nabij gelegen dorpscafé, vogeltjes die vrolijk fluiten, zoemende bijen, tjirpende krekels, de ochtendzon brandt al op je blote huid, een hond blaft in de verte... Graag nemen we je mee naar de bruiloft van Femke & Wout in Domaine d’Heerstaayen

BLOG ANNETTE & ALEX // LANAKEN


La Butte aux Bois is altijd al een plek waar wij graag komen. Goede service, goed eten, mooi land, prima kamers..maar gooi een topstel, een klasse weddingplanner, een lieve trouwambtenaar en liefde, heel veel liede in de mix, dan wil je nooit meer weg!

FILM EVELIEN & ANTHONY


Woorden doen deze trailer te kort, ik zou zeggen; "Press play!"

FILM FLEUR & ANTON


Voor mij persoonlijk is die volle minuut (vanaf 3:30) waarop de camera op Fleur staat tijdens de gelofte het mooiste wat een bruiloft kan brengen. Zoveel liefde, zo ontwapenend, zo oprecht en een bruid die haarzelf herpakt. Zo krachtig!

BLOG LAURENCE & KRISTOF // LOENHOUT


Laurence & Kristof maakten vroeger taartjes in de zandbak, renden gillend achter elkaar aan met tikkertje en haalden kattenkwaad uit. Gewoon, wat normale kinderen doen. Nu, jaren later, stonden ze tegenover elkaar. Samen met hun éénjarige dochtertje beleefden ze de mooiste dag van hun leven.

BLOG NIENKE & JEREMY // OUDDORP


Jeremy begreep dat de bruiloft een plek is waar woorden worden uitgesproken die men niet alledaags zegt. En hoe moeilijk hij het ook vond, hij wilde zijn Nienke op dat moment alles vertellen. Dit zorgde voor een uiterst persoonlijk verhaal. kippenvel!

FILM JO-ANN & ROBIN // VOLTERRA


"Echte Liefde is elkaar vertrouwen, respect voor de ander hebben, de ander accepteren, elkaar nodig hebben, de overtuiging hebben van de eeuwigheid, moeite voor elkaar blijven doen en vooral heel veel plezier hebben samen!"

BLOG ANNE & SVEN // LOCHRISTI


Het sprookje van Anne de stralende bruid, en Sven de op het eerste gezicht serieus ogende bruidegom die, na mate je hem beter leerde kennen, heerlijk droge humor bleek te hebben, speelde zich af in Lochristi, België. Ze wilden een groots feest, in een intieme setting.

BLOG ELLEN & BJORN // HASSELT


Negen jaar geleden, op Tomorrowland, schoof Björn bij wijze van grap een ring om Ellens vinger. Hij zou ooit met haar trouwen beweerde hij, en dat ‘ooit’, dat werd nu.

BLOG KIRSTEN & MAURIZIO // IBIZA


Als er aan ons wordt gevraagd of wij naar het buitenland willen reizen, zeggen we daar natuurlijk geen nee tegen. Maar als Kirsten van La Sensa je vraagt om haar liefde voor Maurizio vast te leggen op het eiland, Ibiza... tja dan sta je te springen.

BLOG BENEDICTE & SAM // BRUGGE


Soms heb je van die bruidsparen. Je praat, je lacht, je komt nader, het klopt. Iedereen voelt zich welkom. Dat was het geval bij Benedicte & Sam.

FILM NAHIDA & MANG


Gek genoeg werken wij vrij weinig in onze eigen stad, Rotterdam. Dus om als Rotterdams bedrijf ons portfolio toch een klein Rotterdams tintje te geven.

VIRAL IN 2014


Luc die zijn vriendin Feiya op dezelfde dag ten huwelijk vraagt en trouwt. Dat is het recept voor een film met meer dan 170k aan views!

FILM KARIN & ARJAN


In de relatief korte tijd dat deze trailer uit is, is deze al opgepakt door een internationale filmwedstrijd die hem tot "Film of the Week" bekroonde.

Wij hebben specifiek voor BruidBeeld gekozen, omdat zij een bepaald 'romantische' stijl kunnen creëren in hun foto's en video's waar wij naar zochten. De kracht van BruidBeeld is ook om emoties op het juiste moment vast te leggen en in hun beelden was het ons opgevallen dat zij heel veel gebruik maken van natuurlijk licht.

Sunniva & Jin

BLOG KATRIEN & JEREMY // LOENHOUT


Een oldie, maar voor mij (Carlos) is dit een heel bijzondere. Dit was misschien wel de eerste film waar BruidBeeld haar statische chronologische stijl, popmuziek en 9 minuten durende "korte" editlengte waarwel zei. Bedankt Katrien & Jeremy voor het vertrouwen!

BFFA Nominatie


Met de film van Pandora & Pieter werd in 2017 een nominatie in de wacht gesleept tijdens de BFFA.